Hur går det till?

Hem > Hur går det till?

Hur går det till?

Så får du en laddbox från 149kr/mån

Vi kan installera en laddbox antingen på vägg eller på stolpe för en låg månatlig kostnad (från 149kr/mån i 24 månader). Nedan ser du en kortfattad beskrivning av processen från start till slut.

Steg 1

Ett första möte

Steg 1

Ett första möte

Vi kontaktar er snarast för att boka ett videomöte när det passar er. Vi berättar hur det går till vid en installation av en laddbox utifrån just dina förutsättningar. Vill du ha laddboxen monterad på vägg eller på en stolpe? Kan man ladda bilen med 22 kW utan att behöva säkra upp fastigheten? Vad är en lastbalanserare? Kan man ta betalt för laddningar? Vi besvarar alla dina frågor och anpassar erbjudandet efter ditt behov.

Steg 2

Installation

Vi skickar laddbox med ev. tillbehör via bud till din lokala servicepoint för att garantera skyndsam leverans. Så fort paketet hämtats ut kommer vår installationspartner kontakta dig och boka tid för installation och driftsättning.

Kabel dras från elskåp till plats för laddboxen som vi gemensamt gått igenom under mötet, allt för att dina önskemål ska tillgodses, och du blir så nöjd som möjligt. Elektrikern på plats driftsätter anläggningen och kontrollerar att alla säkerhetskrav är uppfyllda. Hela installationen ingår i priset och du betalar alltså inget på plats. 

Steg 2

Installation

Steg 3

Drift

Steg 3

Drift

Först när laddboxen är i drift startar tjänsten och den första fakturan skickas ut. Under hela avtalsperioden har man tillgång till vår support och kundtjänst. Allt för ett enkelt, tryggt och problemfritt laddande av din bil.