Våra leverantörer

Hem > Leverantörer

Easee Charge Lite 11kW

Laddbox från Easee

Charge Lite är en uppdaterad laddbox från Easee med en ställbar effekt upp till 11kW-laddare oavsett om du laddar på 1-fas eller 3-fas. Laddboxen är smart och anpassar sig automatiskt till ditt fordons laddningskapacitet och genom lastbalanseraren (Equalizer) så blir upplevelsen ännu smidgare. Laddboxen är liten, har en enkel och modern design samt finns i en rad olika färger. Easee har arbetat mycket på säkerheten och laddboxen har temperatursensorer och självtestande jordfelsbrytare, du som användare kommer att få aviseringar om kritiska fel så att du alltid är skyddad. 

Laddboxen är uppkopplad med ett inbyggt 4G-abonnemang (ingår) vilket gör att du inte behöver ha den uppkopplad på ditt WIFI om avståndet till routern är för långt. Den är även utrustad med bluetooth. 

Boxen har ingen fast kabel vilket innebär att du kan använda bilens kabel i TYP-2 uttag (EU-standard). Vill du ha en fast kabel så kan du alltid låsa fast en extern kabel i uttaget.

DEFA Power 22kW

Laddbox från DEFA

DEFA Power är den senaste laddboxen från Defa anpassad för att kunna optimera snabbast möjliga hemmaladdning. Laddboxen har en intuitiv display som tillsammans med mobilapplikationen ger dig full kontroll över laddningen. Med PowerSmart så kan du bl.a. undvika högbelastningstider så att du slipper ladda när strömmen är som dyrast.

Laddboxen har en 6 meter integrerad flexibel laddningskabel gjord för extrema förhållanden.

Zaptec Go 22kW

Laddbox från Zaptec

Zaptec Go är marknadens minsta 22kW-laddare. Den är liten, kraftfull och har en stilren design som gör att den passar in i alla hem. Laddboxen anpassar sig efter dina behov och efter vilken bil du har, du kan ladda på 1-&3-fas och med en ställbar effekt upp till 22kW.

Laddboxen är uppkopplad med ett inbyggt 4G-abonnemang (ingår) vilket gör att du inte behöver ha den uppkopplad på ditt WIFI om avståndet till routern är för långt.

Boxen har ingen fast kabel vilket innebär att du kan använda bilens kabel i TYP-2 uttaget (EU-standard). Vill du ha en fast kabel så kan du alltid låsa fast en extern kabel i uttaget.

Lastbalanserare

För att balansera effektuttagen i din fastighet så att inga säkringar går så krävs en lastbalanserare.

Har du t ex en värmekälla, ugn, spis och tvättmaskin på samtidigt som du ska ladda bilen, så överstiger effekten din huvudsäkring vilket innebär att säkringen slår ut. Med en lastbalanserare så fördelar den effekten vilket gör att den begränsar laddningen för bilen så att säkringen inte slår ut, samtidigt som hushållets maskiner kan fortsätta fungera som tidigare.

Vi använder oss i dagläget av lastbalanserare av hög kvalitet från Enegic.

Installatörer och material

Eftersom laddboxen är en förutsättning för att ditt färdmedel ska fungera så är det viktigt att allt arbete och material håller hög kvalitet.

Förutom själva installationen av laddboxen så ingår även support och felanmälan under hela avtalsperioden.

Självklart så erbjuder vi även en smartphoneapp med funktioner som t ex ”billigast möjliga laddning” oavsett vilket timbaserat elabonnemang du har, betalfunktion för gäster (vänner, hantverkare mm) samt mycket mer. Hör av dig för mer information.